VPC ANDORRA 34- 25 CE INEF LLEIDA

L’equip del INEF visitava el camp de l’Andorra, sabent de la importància dels punts en joc. I no van aconseguir treure aquesta pressió per assegurar la classificació pels play-offs finals.

El partit va començar amb múltiples errades de maneig, que no van assentar a l’equip al camp. Un joc massa pla i previsible de la línia que no va ficar en grans dificultats a la defensa andorrana. Acompanyat de dificultats en l’ocupació de l’espai en defensa van marcar el partit. La primera part va concloure en un inquietant 31-15.

A la segona part les noies de Lleida van intentar remuntar aquest resultat, i van estar a punt, col·locant-se en un ajustat 31-24, que almenys donava un punt per bonus defensiu. Però un cop de càstig ja complet el minut 40, va permetre transformar un xut a pals que va tancar el marcador amb el 34-25 final.

L’equip lleidatà no va aconseguir en cap moment tindre uns punts de contacte nets, degut en part pel joc de les locals. Conseqüència d’això les pilotes van sortir brutes i descontrolades. L’equip del Segrià no va saber regular el tempo del partit, accelerant el joc amb excés i sense donar-li una pausa organitzativa. Per això el partit es va disputar amb moltes fases de descontrol i precipitació.

Les múltiples aturades del joc, després de molts dels contactes d’aquest, no va ajudar a aconseguir un ritme constant de les de La Caparrella. L’equip lleidatà té dues setmanes sense competició per poder treballar i preparar l’últim partit de la temporada, davant les líders de DHCAT, les noies de UES.

Van jugar: Javi Acuña, Vanesa Piulats, Ceci Gomes, Ada Olea, Nerea Cepero, Ester Piñol, Aina Villalba, Lorena Piulats, Ona Codina, Sara Guajardo, Marta Bonjoch, Andrea Sánchez, Anna Delshorts i Jana Font.

També van jugar Mialen Ciarsolo, Francisca Acuña, Rosa Gurruchaga, Merche Estallo i Amaia Moreno. Van viatjar convocades Andrea Zapater, Iona Braceros i Jana Matute.

Entrenadors: Alberto Del Rosal, Javi Jorge.

Delegats: Carla Olomí i Dani Villalba