Espònsors

VOLS SER ESPÒNSOR?

El rugbi a Lleida segueix creixent i afermant el seu projecte. L’escola de formació amb més de 150 persones i els equips de competició sèniors masculí A i B, i l’equip femení són el resultat viu de tot l’esforç de moltes persones durant anys.

El rugbi a Lleida és un esport amateur, finançat bàsicament pels seus jugadors, pares, tècnics i ajuts públics puntuals. Però les despeses cada dia són més altes i jugar a Lleida encara ho encareix més.

Per això necessitem persones com tu i empreses com la teva! Que ens ajudi a pagar despeses com el transport als partits o trobades i les diverses activitats com els tercers temps, la formació del staff tècnic o d’altres de difusió del nostre esport. 

Si voleu col·laborar amb nosaltres, escriviu un correu electrònic i ràpidament ens posarem en contacte per explicar-vos les diferents opcions que teniu per acompanyar-nos en aquest projecte. 

El nostre esport es basa en el respecte, tant pels companys com pel rival. Les decisions arbitrals s’assumeixen amb respecte i esportivitat. El rugbi és sinònim d’esforç, d’igualtat de condicions i de gènere. Si creus que comparteixes aquests valors, dona’ns un cop de mà!