UES 17 – 15 CE INEF LLEIDA

Aquest diumenge, les noies del Lleida van fer, possiblement, el millor partit d’aquesta temporada; es van enfrontar al UES que arribava com a líder de la divisió d’honor femenina.

Les de l’Inef van sortir al camp molt concentrades i amb una molt bona actitud, fet que es va reflectir amb un joc compacte i de conjunt.

El partit va estar molt disputat durant els primers minuts, sense un clar dominador, imposant-se les defenses als atacs.

Les noies de ponent no van poder transformar en punts les seves oportunitats degut, en part, a la precipitació en els últims metres. En canvi, les barcelonines, més experimentades, van aprofitar les seves opcions per puntuar. El marcador va tancar la primera part amb un ajustat 17-5.

A la segona part, les lleidatanes van posar una marxa més i, amb molta implicació per part de totes les jugadores, van aconseguir dominar el partit i posar contra les cordes a l’equip de Sant Boi. Amb un joc penetrant amb molta continuïtat van deixar el marcador en un igualat 17-15.

Al final, no va poder ser, i l’assaig no va arribar, però va quedar molt a prop en vàries ocasions.

Les sensacions van ser molt positives i, juntament al punt de bonus defensiu, l’equip afronta la segona volta de la lliga amb molt optimisme i moltes ganes de compatir-la.

Ara, les jugadores de l’Inef, aprofitaran la parada de la competició per les festes per continuar treballant i assentant tots els fonaments assolits en aquesta primera volta.

Van jugar: Cecilia Gomes, Vanesa Piulats, Javi Acuña, Ada Olea, Irela Arbones , Lorena Piulats, Ester Piñol, Aina Villalba, Esther Buil, Ona Codina, Jana Matute, Marta Bonjoch, Andrea Sánchez, Ariadna Monreal i Jana Font. També van jugar Gal·la Tejedor, Ceci Gomes, Rosa Gurruchaga, Amaia Moreno i Rosa Gurruchaga.

Entrenadors: Alberto Del Rosal i Javi Jorge.
Delegats: Carla Olomí i Dani Villalba.