UES 14 – 0 CE INEF LLEIDA

L’equip de Lleida va disputar aquest dissabte, les semifinals de la lliga DHCAT al Baldiri Aleu, un premi per un equip que venia de jugar l’any passat a segona divisió, i que enfrontava aquesta temporada a divisió d’honor amb un equip renovat i amb poca experiència.

Davant tenien l’UES, líder de la fase regular i al seu camp, circumstància important a l’hora de jugar contra un equip de Barcelona.

És d’agrair als nombrosos suporters que van acompanyar a l’equip, animant durant tot el partit i reconeixent efusivament l’esforç de les jugadores lleidatanes.

El partit va ser dur, travat, i dominat per les defenses, molt ordenades i efectives per part dels dos equips. Molt aviat, al minut 3, les de Sant Boi es van avançar 7-0 al marcador amb un assaig transformat. A partir d’aquí, el partit es va disputar molt igualat i disputat, amb les Lleidatanes molt a prop de l’assaig en diverses ocasions,.

Durant tota la semifinal, les de la Caparrella van “competir” a gran nivell, i l’equip local no va poder relaxar-se en cap moment, veien compromesa l’eliminatòria durant molts minuts.

Al final de la segona part, les noies de Sant Boi van aconseguir un altre treballat assaig, deixant el marcador amb el 14-0 final.

El període de competició regular finalitza per les del Segrià, havent culminat una temporada notable, competint la totalitat de partits disputats a la màxima categoria del rugby femení català, i sent un dels equips que ha acumulat més puntuació.

Han jugat: Ester Piñol, Vanesa Piulats, Javi Acuña , Irela Arbones , Rosa Gurruchaga, Andrea Zapater, Nerea Cepero , Aina Villalba, , Esther Buil, Ona Codina, Amaia Moreno, Andrea Sánchez , Ariadna Monreal, Jana Font, Marta Bonjoch. Tambè han jugat Anna Delshorts, Cecilia Gomez, Sara Guajardo, Jana Matute, Ada Olea, Lorena Piulats i va viatjar convocada Iona Braceros

Entrenadors: Alberto Del Rosal i Javi Jorge

Delegats: Carla Olomí i Dani Villalba