U.E. Santboiana C 23 -20 Club INEF Lleida

Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Catalana

Sant Boi, al Baldiri Aleu amb una bona tarda per jugar a rugbi. El partit es presentava complicat per les necessitats dels dos equips. Els de casa havien de guanyar amb bonus per poder accedir a jugar el play-off i els de Lleida havien de puntuar per poder entrar de manera segura.

El partit va estar molt igualat, amb certs nervis, Lleida va millorar de l’últim partit amb més ordre i concentració. Els de Sant Boi per la seva part van tenir bones oportunitats, però errades en els moments claus i una bona defensa de Lleida no els va deixar fer més punts.

Es veia que ningú trencava el partit, era anar i tornar amb opcions pels dos equips, però els de la Caparrella es van posar per davant. La Santboiana va igualar el partit 20 a 20 quan a la part final, en una errada dels de Lleida, van transformar un cop de càstig que posava per davant als de casa i feia el definitiu 23-20, tot i en l’última jugada, els de l’Inef, encara van tenir una oportunitat de contraatac que no va ser bona pels mateixos nervis i tensió.

Un partit que els de Lleida van afrontar amb algunes baixes, però que no excusa que falta una mica més de ritme i concentració per poder competir amb més garanties.

Aquest resultat deixa fora als de Sant Boi i classifica a Lleida per aconseguir un punt de bonus defensiu. Ara en quinze dies començarà el play-off. Lleida és l’últim classificat, per tant, jugarà fora de casa a partit únic.

El repte és important, però podem pensar a competir, recuperar certs jugadors i aixecar l’estat d’ànim per tornar a tractar d’entrar en semifinals.

Van jugar: Isaac, Aitor, Bernie, Ricard, Aleix, Charlie, Jaume, Jon, Álvaro, Pol, Marc P., Pau, Albert, Eric J. i Miguel. També van jugar, Marc J., Enric i Diego.

Entrenadors: Fredy, Xavi i Enric.

Delegat: Junko.