RC L’Hospitalet 20 – 15 ce inef lleida SÈNIOR FEMENÍ

Diumenge 27 a les 11:00h, l’equip lleidatà va disputar la tercera jornada de la DHCAT Femenina amb algunes baixes rellevants.

El partit va arrancar de forma molt disputada, però jugant-se majoritàriament en camp de l’Hospitalet, cosa que va transformar-se en un marcador de 0-5 després d’un assaig molt treballat per l’equip d’Inefc, aconseguint mantenir la pilota viva i donant molta continuïtat al joc.

Les jugadores locals no van ficar fàcil el partit, i van pressionar les jugadores lleidatanes propiciant errades que van aprofitar per igualar el marcador.

Cap dels dos equips va desconnectar-se del partit i el marcador va anar alterant-se fins a arribar al descans amb un ajustat 10-10.

Després d’un merescut descans, el partit es va reprendre amb la mateixa dinàmica del primer temps fins al minut 15 de la segona part, en el que en una jugada fortuïta, va provocar una forta topada entre dues jugadores lleidatanes. Això va fer parar el partit durant més de 20 min, fins a l’arribada de l’ambulància al camp i el trasllat de les mateixes a l’hospital (les dues jugadores, després d’unes hores en observació i alguns punts de sutura, van poder tornar a Lleida sense cap problema).

Aquest incident va refredar el partit, i va obligar a fer una reestructuració de l’equip de La Caparrella. Però lluny d’abaixar els braços, les lleidatanes es van compactar i van fer un joc poc vistós però col·lectiu i solidari que les va fer avançar en el marcador amb un optimista 10-15. Així i tot, un parell de desajustos en defensa van donar dos assajos a les barcelonines, deixant un marcador final amb un ajustat 20-15.

Les Lleidatanes no van tornar de vuit de l’Hospitalet, ja que van aconseguir un punt pel bonus defensiu que deixa l’equip a la quarta posició de la lliga, amb 6 punts.

I aquesta setmana s’encara, desitjant una ràpida recuperació de les jugadores lesionades i treballant força per enfrontar-se a l’Andorra a casa.

Van jugar: Francisca Acuña, Esther Buil, Javi Acuña, Iona Braceros, Irela Arbonès, Nerea Cepero, Lorena Piulats, Aina Villalba, Jana Font, Marta Bonjoch, Sara Guajardo, Ona Codina, Ariadna Monreal, Amaia Moreno, Lea Mora. També van jugar Gal·la Tejedor, Ceci Gomes, Rosa Gurruchaga, Ada Olea y Andrea Zapater.

Entrenadors: Alberto Del Rosal i Javi Jorge.

Delegats: Carla Olomí i Dani Villalba.