F.C. Barcelona Blau 36 – 7 Club INEF Lleida

Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor de rugbi sènior masculí.

Partit de quarts de final del play-off de la Divisió d’Honor catalana, on l’equip de Lleida
arribava amb certes baixes que obligava a fer canvis importants en les posicions de joc.
El Barça jugava a casa, i això és rellevant en el cas dels equips de Barcelona. Tot i això, l’equip
de Lleida va tenir un bon grapat de suporters que van animar durant tot el partit.


El joc va començar malament pel nostre equip, que 6 minuts després de l’inici del joc, encaixava el primer assaig. El partit va ser estrany; els de Lleida executaven jugades vistoses, però els de Barcelona, eren molt més efectius i aprofitaven bé les errades dels lleidatans.
La primera part va acabar amb un resultat de 24 a 7. En la segona, l’equip de Lleida, tot i començar millor, va cometre una errada que augmentava l’avantatge dels locals, fent molt difícil una possible remuntada. Aquesta part va tenir un parcial de 12 a 0, amb l’equip de Lleida disposant d’ocasions per puntuar, però que no van fructificar per imprecisions a l’últim moment i una bona defensa del Barça.
Dissabte, el marcador final no reflectia el joc que van fer els dos equips, amb un Barça superior per experiència en aquests partits, i un Lleida que va oferir un bon joc. El resultat, però, hauria d’haver estat més ajustat.


La temporada de competició regular finalitza pels de Lleida, havent culminat amb les forces justes. Tenir una plantilla curta en un campionat tan dur com aquest, fa difícil poder arribar als moments claus en les millors condicions de l’equip.
Malgrat que la falta d’experiència en moments decisius ha passat factura a l’equip, podem dir que el Club INEF Lleida ha desplegat un gran joc d’atac, i ha estat un dels equips que ha fet més punts de la temporada.

Van jugar: Isaac, Eric, Bernie, Ricard, Marc J, Petanàs, Jon, Adri, Miguel, Pol, Marc P., Marcùs, Enri, Eric J. i Albert. També van jugar Aitor, Boneu, Óscar, Cayu, Abel, Íñigo, Roger i Jaume.

Entrenadors, Fredy, Xavi i Enric.

Delegat, Junko.