El sènior femení, campió de lliga!

La crònica de David Carreras, entrenador.

Amb les graderies plenes a vessar, l’equip femení del CE Lleida, va guanyar la final enfront RC L’Hospitalet per 29 a 10, proclamant-se així campiones de segona divisió.
El partit es presentava molt ajustat, on la balança es decantaria per la solidesa del treball defensiu i actitud mental. Les locals, amb el vent a favor, van fer una primera part força consistent en defensa, de tal forma que les barcelonines, només van aconseguir superar el mig camp en una ocasió. Les noies de l’Inef imposaven el ritme de joc, tant en el vertical en jugades ràpides, com desbordant pels exteriors.
La segona part va iniciar-se amb un ajustat 19 a 10 al marcador, a favor de les lleidatanes. Tot i que L’Hospitalet va sortir amb clares intencions d’aprofitar el vent a favor amb xuts als espais profunds, la bona cobertura defensiva de les locals seguia permetent crear bones recuperacions de pilota, iniciant perillosos contraatacs que feien recular territorialment les visitants. La sòlida actitud mental i millor nivell de condició física de les lleidatanes les va permetre aconseguir un parcial de 10 a 0 en la segona part, establint el definitiu 29 a 10 final.
Aquest darrer partit de competició tanca una memorable temporada on les lleidatanes han guanyat tots els partits: 16 de 16.