CRÒNICA Club INEF Lleida A- 27- F.C. Barcelona Blau -24

CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR MASCULÍ. DIVISIÓ D’HONOR CATALANA JORNADA 3

Tercer partit d’aquesta complicada competició, en el que després de dues derrotes, l’equip de Lleida necessitava un bon resultat per continuar aspirant a entrar als play-offs. El Barça és un gran equip que amb moltíssims jugadors pot fer diferents equips, tots molt competitius. El seu primer equip juga a la Divisió d’Honor estatal donant un bon mirall i nivell competitiu a la resta d’equips, en aquest cas el segon equip sènior.
El partit va estar molt igualat; els de fora van optar per un joc més de davant, centrats a jugar prop dels punts de contacte, aprofitant la força i els recolzaments de prop que van treballar molt bé. Durant la primera part el marcador va ser alternatiu, cap equip podia estar tranquil. Els de casa varen oferir un gran treball defensiu, pressionant i placant amb molta disciplina. En atac, l’INEF va dominar les touches, mauls i el joc desplegat, mostrant potser un joc una mica més variat que els visitants; Van dominar certes fases del joc, però no acabaven de materialitzar aquestes situacions. El partit va ser una mica estrany pel nombre de targetes grogues (expulsió temporal) que es varen presentar, no perquè el joc fos brut, sinó per qüestions més tècniques. Potser això podria haver desestabilitzat completament a l’equip de Lleida, però, tot i això, va ser capaç de mantenir el marcador, tenint dos jugadors menys durant quasi 10 minuts.
Al final, el joc es va desordenar i qualsevol dels dos equips podia emportar-se el partit. Un partit molt emocionant amb una bona entrada i suport d’un públic que va animar moltíssim als de casa, que aquest cop sí van saber jugar un partit molt difícil.

Varen jugar. Isaac, Eric, Javier, Diego, Ricard, Jaume (C) , Charlie, Jon, Álvaro, Pol, Pau, Pep, PolMar, Albert y Miguel. També van jugar, Aitor, EricJo, Dani y Abel. Convocats, Robin i Roger. Entrenadors. Fredy, Xavi i Enric. Delegats. Junko i Gustau.