CRÒNICA Club INEF Lleida. 57 – Sabadell R.C. 7

CAMPIONAT DE CATALUNYA – DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

Cinquè partit dels de Lleida que acumulaven dues victòries seguides; aquest enfrontament era molt important pels dos equips per accedir al play-off final. El partit no va defraudar als seguidors de Lleida, vistós i amb molt ritme. Tant un equip com l’altre ja acusen plantilles amb baixes, però la competició no s’atura i els equips han de treure el millor amb els jugadors que poden participar.
Des del primer moment els de casa van sortir amb molta concentració i varen puntuar ràpidament amb dos assajos. Els de Sabadell van reaccionar i a poc a poc van entrar al partit, però la defensa de Lleida en aquesta ocasió va estar molt coordinada i contundent. L’equip sabadellenc no va tenir moltes opcions de poder jugar amb comoditat, només el joc de davantera en certs moments va mostrar el seu potencial guanyant agrupaments i aconseguint un assaig fruit d’un bon mol que va
progressar i que va fer que els de Lleida anessin cap enrere. Aquesta fou una de les poques ocasions en què l’equip de Sabadell es va mostrar una mica superior.
Durant la segona part el ritme que va imposar el Club INEF va ser impossible de suportar per l’equip de fora, tot i que va donar la cara sempre. La velocitat i inspiració dels tres quarts va donar jugades molt vistoses i ràpides que els aficionats van celebrar. El domini i efectivitat va ser dels de Lleida i això es va veure reflectit al marcador. Un bon partit que un nombrós grup de seguidors van gaudir; a poc a poc la graderia es va anar omplint i esperem que segueixi sent un bon suport en les pròximes jornades a casa!
Aquesta victòria amb bonus demostra que l’equip, quan defensa fort i en grup, és difícil fer-li punts. L’INEF es posiciona en el grup candidat al play-off a falta de tres partits. La propera jornada, l’INEF visitarà Torruella, un altre partit dur segurament, amb una bona posició davantera al camp, en un terreny petit que posarà les coses encara més difícils. Esperem que es puguin anar recuperant els jugadors per poder afrontar el tram final amb el màxim d’efectius.


Van jugar: Isaac, Eric V., Javier, Marcus, Oró, Jose, Mármol, Jaume, Álvaro, Pol, Pep, Marcús, Pol, Marc, Albert i Miguel. També varen jugar Bernie, Pau, Eric J., Adri, Robin i Dani.
Entrenadors: Fredy, Xavi i Enric. Delegats: Junko, Gustau i Dani.