CNPN 25 – 12 CE INEF LLEIDA

Dissabte 12 a les 18:30, l’equip lleidatà va disputar la segona jornada de la DHCAT . El partit es preveia competit, tal com es va veure a la fase prèvia. I no va defraudar.

Les locals van sortir al camp amb una gran intensitat, molt concentrades i durant els primers 15 min van dominar el partit, fent dos assajos, una transformació i un xut de càstig, deixant el marcador en un clar 15-0. A les lleidatanes, les va costar entrar al partit, però a poc a poc, es van assentar al camp i van començar a jugar d’una manera més continua. Des d’aquest moment les forces es van igualar i el marcador es va apropar a un 15-12, que feia preveure un final de partir molt emocionant.

Però en la fase final del partit, les barcelonines van estar més encertades en les seves fases d’atac i molt contundents en defensa, el que els va donar una avantatja al marcador que va acabar amb un 25-12.

L’equip de la Caparrella va tastar com seran els partits a camp contrari, un partit molt físic i travat , sobretot a les fases estàtiques, que exigeix un alt nivell de concentració durant els 80 minuts. Les noies de Lleida tenen ara una setmana sense partit per poder seguir treballant i millorant el seu joc, i aconseguir un equip competitiu , constant i compacte.

Van jugar: Esther Buil, Vanessa Piulats, Ester Piñol, Irela Arbonès, Rosa Gurruchaga, Lorena Piulats, Nerea Cepero, Aina Villalba, Andrea Sánchez, Marta Bonjoch, Amaia Moreno, Lea Mora, Ariadna Monreal, Ona Codina, Jana Font. També han jugat Ada Olea, Andrea Zapater i Jana Matute.