CE INEF LLEIDA 8 – 29 VPC ANDORRA

Un dia típic de rugby a terres lleidatanes (fred, boira i camp humit) va donar la benvinguda als dos equips que s’enfrontaven a la Caparrella; CE Inef Lleida i VPC Andorra.
El partit va iniciar-se molt disputat i plagat d’errades de mà, en part provocades per les circumstàncies climatològiques. Les lleidatanes, a poc a poc es van fer amb el domini del joc aconseguint un únic assaig que mostrava al marcador un intranquil·litzant 5-0, durant tota la primera part. Però, en l’últim minut, l’equip lleidatà no va saber “matar” el primer temps amb aquest avantatge, i es va deixar puntuar i igualar en el marcador.

Després del descans, les de l’Inef no van estar centrades, i les errades de placatge en defensa van donar ales a les andorranes que van transformar 3 assajos. En atac, les de Lleida no van estar encertades, amb múltiples pèrdues de pilota i capficades en penetrar per on estaven concentrades les defensores andorranes sense aprofitar els espais lliures.

El partit va acabar amb un 8-29 per les andorranes.

L’equip lleidatà té dues setmanes per treballar i recuperar jugadores lesionades i, així, afrontar amb garanties l’últim partit de la primera volta de DHCAT.

Van jugar: Esther Buil, Vanessa Piulats, Javi Acuña, Rosa Gurruchaga, Ada Olea, Nerea Cepero, Ester Piñol, Aina Villalba, Lorena Piulats, Ona Codina, Sara Guajardo, Andrea Sánchez, Ariadna Monreal, Jana Matute, Jana Font. També van jugar Maialen Ciarsolo, Cecilia Gomes, Irela Arbonès, Andrea Zapater, Iona Braceros.

Entrenadors: Alberto Del Rosal i Javi Jorge.
Delegats: Carla Olomi i Dani Villalba.