ce inef lleida 39 – 25 rc hospitalet

Aquest dissabte no va decebre el partit Sènior Femení que enfrontava a l’Inef Lleida contra el RC Hospitalet. Tal com va esdevenint en els últims partits entre els dos equips, la trobada va ser dura i disputada.

La sortida al camp de les lleidatanes va ser molt seriosa i compromesa, sabent que només amb una bona feina en equip i una concentració durant els 80 minuts es podria dominar el partit. I així va ser, des del minut 1, les de la Caparrella es van mostrar contundents en defensa i combinant un atac penetrant amb molta continuïtat, juntament amb un desplegament ràpid per desbordar per fora. Aquesta combinació va fer dominar el marcador des del minut 2 del primer assaig, i sense deixar de controlar el mateix durant tot el partit.

Sense un joc gaire vistós, però amb una gran implicació per part de totes les integrants de l’equip lleidatà, es va arribar a la mitja part amb un 22-8.

Les jugadores de refresc que van anar entrant, lluny de baixar el nivell d’intensitat al joc, van sumar al partit cada una d’elles per donar-li una continuïtat al joc que no va aguantar l’equip d’Hospitalet. Això va portar a l’equip d’Inef a acabar el partit amb 7 assajos al marcador: 39-25.

Aquests 5 punts, 4 per la victòria i 1 pel bonus ofensiu, situa a les lleidatanes a la quarta posició empatant a 17 punts amb les terceres, i amb opcions d’entrar al play-off final.

Ara venen dues setmanes per preparar el partit al camp de l’Andorra i intentar assegurar-se estar a la fase final.

Van jugar: Francisca Acuña, Vanesa Piulats, Javi Acuña, Irela Arbonès, Rosa Gurruchaga, Cecilia Gomes, Nerea Cepero, Aina Villalba, Lorena Piulats, Ona Codina, Merche Estallo, Marta Bonjoch, Ariadna Monreal, Anna Delshorts i Jana Font. També van jugar Maialen Ciarsolo, Andrea Zapater, Ada Olea, Esther Buil, Sara Guajardo i Amaia Montero.

Entrenadors: Alberto Del Rosal y Javi Jorge.
Delegats: Carla Olomí y Dani Villalba.