CE INEF LLEIDA 17 – 10 UES

Dissabte a la Caparrella, les noies de l’Inef es jugaven el pas als Playoff final de la Lliga DHCAT Femenina.

El dia es presentava amb un fort vent que dificultava i condicionava molt el joc; tot i això, les lleidatanes van sortir al camp molt ben posicionades i amb una gran actitud, disposades a dominar el partit des d’un bon començament. Aquest joc solidari i de gran intensitat es va transformar en un assaig amb transformació al minut 7 fent justícia al bon joc de les locals.

L’equip d’Inef, va continuar el partit combinant un joc contundent de penetració, obert i ràpid, puntuant dos assajos més i tancant la primera part amb un clar 17-0 que reflectia, possiblement, el millor joc de les lleidatanes d’aquesta temporada.

La segona part, va seguir condicionada pel fort vent i les errades de mà en ambdós equips. Gràcies a la bona direcció de la veterana Vanesa Piulats, juntament amb el solidari treball de totes les davanteres en nombroses melés, i la gran defensa de l’Inef en l’aturada de quasi tots els intents d’assaig de les de Sant Boi, van aconseguir dominar també la segona part del partit.
Tan sols en dos ocasions, les Sant Boianes van arribar a assajar, sense permetre relaxar-se a les de la Caparrella i finalitzant el partit amb un 17-10.

L’equip de la Caparrella va assolir el seu objectiu i es va classificar per les semifinals de la DHCAT Femenina, que es disputarà al Baldiri Aleu el 26 de març, enfrontant-les de nou a UES, que ha acabat com a líder destacat de la lliga. Ara l’equip de ponent té dues setmanes per preparar aquesta eliminatòria.

Han jugat: Ester Piñol, Vanesa Piulats, Javi Acuña , Cecilia Gomes, Anna Delshorts, Lorena Piulats, Nerea Cepero, Aina Villalba, Esther Buil, Ona Codina, Amaia Moreno, Andrea Sánchez, Ariadna Monreal, Jana Font, Marta Bonjoch. Tambè han jugat Fra Acuña, Maialen Ciarsolo, Rosa Gurruchaga, Ada Olea, Merche Estallo.

Entrenadors: Alberto Del Rosal, Javi Jorge

Delegats: Carla Olomí, Dani Villalba