CE INEF CEU 10 – 29 CE INEF LLEIDA

Dissabte passat, després de la llarga pausa de festes de Nadal, es reprenia la segona volta de la divisió d’Honor Catalana. L’equip lleidatà visitava el camp del CEU amb moltes ganes d’iniciar amb bon peu aquesta segona part de la lliga.

Les d’INEF van sortir al camp amb força intensitat, però aquestes ganes de resoldre ràpidament el partit a la primera fase van originar un joc molt precipitat. Tot i això, al marcador van pujar els dos primers assajos de les lleidatanes. Aquestes presses, juntament amb alguns desajustos a la melé de les jugadores de la Caparrella, van fer que la primera part acabés seguint la mateixa tònica, amb un 5 a 19 al marcador.
La segona part va donar una mica de pausa i organització a l’equip de Lleida, intentant controlar més les fases estàtiques i de conflicte del partit per després sortir amb una marxa més al joc. Això va facilitar, junt amb l’ajustament de la melé de les grogues, dominar la segona part amb més tranquil·litat i menys ansietat.
El partit va acabar amb un 10-29 per les de Segrià que dona, junt amb el BO, 5 punts a la classificació, posicionant l’INEF a la quarta posició.

L’equip lleidatà té la setmana vinent la visita del CNPN, un partit que s’espera ajustat i disputat, tal com s’ha anat vivint al llarg de tota la lliga DHCAT.

Van jugar: Cecília Gomes, Vanessa Piulats, Javi Acuña, Rosa Gurruchaga, Irela Arbonès, Lorena Piulats, Nerea Cepero, Aina Villalba, Esther Buil, Ona Codina, Anna Delshorts, Marta Bonjoch, Andrea Sánchez, Ariadna Monreal i Jana Font. També van jugar Iona Braceros, Sara Guajardo, Andrea Zapater, Francisca Acuña i Jana Matute.
Entrenadors: Alberto Del Rosal i Javi Jorge.
Delegats: Carla Olomí i Dani Villalba.
Fotografia: Edu Rois @edu_rois