Campionat Divisió d’Honor Catalana de Rugby, Sènior masculí. Club INEF Lleida 25 v 19 F. C. Barcelona

Dissabte 21 de gener, 15:30 h a La Caparrella, amb vent i fred es va jugar la quarta jornada i tercer partit per l’equip de Lleida de la fase regular del campionat.

Aquest era un dels partits més durs i que posarien a prova les possibilitats de competir de l’equip del Club INEF que jugava amb vàries baixes. El partit va començar amb un assaig molt ràpid del Barça per una perduda de pilota dels de Lleida, però això que podia fer l’efecte que seria la tendència del joc, va canviar quan al cap de deu minuts l’equip local, que estava tenint millors ocasions, va fer dos assaigs que el van posar per davant.

L’equip de Barcelona, no acabava de trobar la manera de trencar la defensa de Lleida, que cada cop estava millor, jugant amb seguretat. Un cop de càstig transformat i un assaig a les acaballes de la primera part van fer arribar el descans amb un esperançador 18 a 5. La segona part l’equip blaugrana va sortir amb molta força, amb un joc més en penetració i jugant per davanters. Això els hi va permetre escorçar distàncies, però un assaig dels de ponent mantenia les esperances de poder treure el partit. Encara el Barça va fer un altre assaig que va deixar els últims 10 minuts amb molta emoció, amb situacions alternes que podien canviar el resultat, però finalment, l’equip de casa, va saber gestionar l’avantatja i va sortir guanyador contra tot pronòstic, amb el resultat final de 25 a 19.

Aquests quatre punts són claus per poder continuar aspirant a tenir un lloc pel play-off final. Gran partit de l’equip de Lleida que tot i tenir baixes importants, va saber competir davant un molt bon equip.

Van jugar. Isaac, Eric V., Bernie, Ricard, Diego, Abel, Adri, Jon, Álvaro, Pol, Marc P.,
Marcús, Albert, Eric J. i Miguel. També van jugar Aitor, Marc J. i Enric. Convocats: Peta,
Roger i Pau. Entrenadors, Fredy, Xavi i Enric. Delegats, Junko i Gus.

Fotografia: @petita_rebel (Andrea Sánchez)