Campionat de Catalunya Divisió d’Honor fase de grups: Club INEFC Lleida 104 – R.C. Mataró -Badalona 0

Diumenge 23 d’octubre, 12h del migdia a La Caparrella, tercer partit de l’equip de Lleida que venia de guanyar a Cornellà sense jugar del tot bé; La falta de ritme de competició en aquest principi era un problema que s’havia de superar.
Avui ha estat un gran partit, l’equip adversari ha patit la derrota més forta de tots els partits jugats. No és que “Badaró” ho possés fàcil, la clau ha estat en el ritme imposat pel Lleida, amb poques errades i poques faltes. Començar puntuant ràpid ha fet que els nervis desapareguessin i que l’equip enllacés un seguit de jugades que van posar ràpidament diferencies en el marcador. L’objectiu d’evitar que l’adversari fes punts va ser clau per mantenir la tensió.
Aquesta temporada, com dèiem en finalitzar el partit contra el Cornellà, el primer objectiu és passar aquesta primera fase agafant un bon ritme per entrar en la Divisió d’Honor amb força i seguretat per lluitar amb els millors. Aquest any, en els altres dos grups, ja es veu que hi ha equips molt forts i que la segona fase serà molt, molt competida. Encara que l’objectiu de classificació no està aconseguit, jugant com avui és difícil que no es pugui assolir.
Durant la segona part, l’equip ha baixat durant uns minuts el seu ritme, era molt difícil mantenir-lo, però amb un bon lideratge han tornat a fer un esforç, vencent amb superioritat un combatiu “Badaró”. De fet, el resultat ha estat igual en les dues parts: 52 punts. El treball defensiu i les ràpides transicions han facilitat pilotes que han permès fer molts punts.
Veurem en les properes jornades si el d’avui és el model de referència i podem celebrar un
bon joc dels de Lleida.


Han jugat: Aaron Cepero, Eric Villahoz, Bernat Plà, Dani Rosique, Ricar Oró, Jaume Piñol (capità) Jon Korkostegui, Carlos Andrés, Álvaro Herrera, Pol Joven, Pep Ripoll, Joan Marcús, Albert Vicente, Marcos Novo, Miguel Godoy. També han jugat, Isaac
Sobrino, Javier Carrizo, Rubén del Campo, Enric Conesa i Diego Repollés.
Entrenadors: Fredy, Xavi i Enric.
Delegats: Junko i Dani