Campionat de Catalunya Divisió d’Honor Catalana
Club INEFC Barcelona- 0 Club INEF Lleida- 46

Primer partit a l’història que es troben els dos INEF’s en competició a la màxima categoria catalana. L’ocasió va esdevenir un fet rellevant perquè es jugava la Copa José Antonio Sancha, fundador del rugby a l’INEF a Barcelona, qui va rebre un emocionant homenatge.

L’equip de Lleida portava baixes importants, de fet de l’equip titular de la primera part de la competició només van participar 7 jugadors. Això posava certs temors en com podria reaccionar el grup amb ajustos d’última hora pel tema de lesions, grips i qüestions laborals.

Els lleidatans van sortir molt concentrat i no va donar opcions a què els “Ossos de Barcelona” poguessin agafar un bon ritme. Barcelona va arriscar, jugant amb bones maneres i defensant fort, però això no va ser suficient per trencar la velocitat i continuïtat dels de Lleida que van jugar un bon partit. El treball defensiu va ser molt seriós i l’atac compensant el joc, especialment de melé mol, dels davanters i les combinacions de tres quarts que van ser contundents.

Aquest partit dona una empenta de moral tot i saber que no recuperem de moment alguns jugadors, tenint en compte que el pròxim partit és contra un dels grans favorits de la competició, el Barça, que segurament serà un dels partits més durs de la temporada. Finalment, el resultat va ser 46 a 0 que dona un punt bonus que potser serà clau en les aspiracions d’entrar en el play-off final.

Van jugar: Isaac, Eric V., Bernie, Aleix, Ricard, Abel, Adri, Diego, Álvaro, Pol, Marc P., Albert, Enric, Eric J. i Miguel. També varen jugar Marc J., Pau i Rufo. Entrenadors: Fredy, Xavi i Enric. Delegat Junko.

FOTO: @irinarane.esport