BUC B 3 – CLUB INEF LLEIDA 63

CAMPIONAT DE DIVISIÓ D’HONOR CATALANA . FASE DE GRUPS

Partit jugat a la Foixarda, amb certs dubtes pels canvis que feien els de Lleida. L’estil de joc és
important i aquesta temporada, amb certes irregularitats, l’equip està donant bones impressions amb un joc vistós i dinàmic.
El BUC va començar amb certa resistència, però a poc a poc els de Lleida van començar a lligar
seqüències més llargues que portaven més problemes per la defensa local. Les poques oportunitats que va tenir el BUC venien fonamentalment d’errades dels lleidatans en jugades en què es perdia la pilota. 11 assaigs (6 a la primera part) van deixar aquest resultat, davant un cop de càstig transformat a la primera part pel BUC B. Aquest partit va permetre donar entrada a alguns jugadors amb menys minuts, permetent un pas quasi definitiu a la següent fase.
Els altres dos grups tenen més definits els llocs, i es presentarà una fase final de Divisió d’Honor Catalana molt competida. L’Equip de Lleida està millorant, però no es podrà saber la consistència real fins que no comencin els enfrontaments amb els equips més forts.
Aquesta temporada, com a continuació de les darreres, s’està treballant per millorar la coordinació i contundència defensiva així com assegurar les fases estàtiques que permetin un joc molt dinàmic,, que tot i ser molt exigent, és el que espera l’equip tècnic per l’espectacle i la intensitat.
El proper partit contra Senglars de Torroella a casa, hauria de donar els punts per la classificació matemàtica, però al rugbi s’han de jugar tots els minuts!
Dissabte a la tarda des de les 14.30h a La Caparrella, jugarán l’equip B i l’equip A, una bona
jornada de rugbi masculí sènior.

VAN JUGAR. Isaac, Eric V, Bernie, Dani, Ricard, Jaume, Jon, Diego, Álvaro, Pol, Pep, Pau, Albert,
marcos, Miguel. També van jugar, Rufo, Enric, Aitor i Aaron. Entrenadors Fredy, Xavi i Enric.
Delegat: Junko