Bona feina al campus de nadal

Durant els dies de festes de Nadal i Cap d’Any, no hem estat aturats. A part dels equips de competició que van entrenar alguns dies a La Caparrrella, també jugadores i jugadors dels equips de formació i escola, van aprofitar les activitats que educadors i formadors van preparar per al Campus de Nadal.

Van ser quatre dies plens d’activitats en els quals van participar nois i noies d’entre 10 i 15 anys. Es va fer treball en el pavelló, treball de camp i a la piscina.

La valoració de Carla Olomí i Pol Joven, tècnics titulats i responsables del campus, és molt positiva. L’actitud dels nois i noies va ser sempre molt bona i amb ganes d’entrenar per a progressar en els diversos aspectes del rugby que es van treballar. 

La diferència d’edat no va ser cap problema, tot el contrari, ja que estar junts S12 i 14 (de primer any) amb formació femení, va fer que els de S12 fessin un pas endavant, cosa que es notava i es veia reflectit al camp.

Entre els aspectes que es van treballar en aquests quatre dies de campus van estar l’1 vs 1/ evasió, enquadre/placatge, passada, xut i melé.

Des del club estem contents de l’acolliment de les activitats que organitzem com el campus de nadal o les estades d’estiu. Creiem que és important per a la formació dels i les jugadores, perquè són moments per a treballar amb més tranquil·litat, aspectes de joc que després es veuen reflectits en els partits que juguen els equips del nostre club. A part, també creiem que és important que jugadors i jugadores d’equips diferents, puguin compartir moments com aquests per conèixer-se més i fer caliu de club!